Feltöltés alatt.

 

" Kulturált jó estét kívánok!"  

Besenyő István

 

Alapvetően mindent szabad, ami nem ütközik a magyar törvényekbe, és amivel nem zavarsz másokat.

Néhány fontos dolog:

Kutyaügy: A fesztivál területére csak pórázon lehet kutyusokat behozni. Egyrészt sok gyerek lesz, és ami nekünk házikedvenc attól egy kisgyerek megijedhet. Másrészt a terület erdővel határos, elcsatangolhatnak. Köszi a megértést.

Rendezvények területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, esernyőt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS!  A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül.

A Rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a Rendezvényszervezőkkel szemben.

–    A Rendezvények területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!
–    Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a Rendezvények területén is tilos!
–    A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.
–    A Rendezvényen csomagmegőrző és értékmegőrző üzemel. A biztonsági szolgálat csak az itt elhelyezett tárgyakért vállal korlátozott felelősséget! A máshol hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk, ezért javasoljuk a megőrzők használatát!

A fesztivál rendezői, a házirendet megszegőket, kitilthatják a rendezvény helyszínéről.

 

Szóval mindent csak normálisan, bulizzunk egy jót!

 

Asztali nézet