Végre! Egy fesztivál ahol közösen csinálhatjuk a bulit!

Adott egy csodaszép helyszín, egyszerű, de finom kaják, olcsó italok és napi három bulizós unplugged koncert (Korai Öröm, Magic Cats, Óperentzia és mások, azért lesz hangerő). A többit Ti adhatjátok hozzá! Hozzátok el a hangszereiteket, és a kocsmában, a tűz mellett, a tisztáson, az erdőben, a patakparton vagy ahol akartok lehet örömzenélni. Amikor nem zenéltek, mi a non-stop hangszerraktárban vigyázunk a cuccaitokra, melyeket bármikor kivehettek vagy visszatehettek.

Itt kipróbálhatjátok, hogy milyen egy hárfa-dijeridoo duett, vagy hogyan szól együtt a hegedű és a djembe. Akik véletlenül nem hoznak hangszert, azok a hangládában mindig találnak majd valamilyen kis zajkeltő eszközt. Ismerkedjetek meg új hangszerekkel és zenészekkel, alakítsatok új bandákat. Három napot ki kell bírnotok lemezjátszó nélkül, itt tényleg csak élő zene lesz!

Hozzátok el a gyerekeiteket is, ők is lássák, hogy a zene nem csak egy dobozból szólhat. A kicsiknek és a hooligantropusoknak (9-14) kicsit félrevonulva szervezünk külön programokat, hátha Ti is tudtok bulizni egyet.

A koncertek mellett sem lesz üresjárat. Mindig találtok majd valami érdekeset. Láthattok hangszerkészítő mestert munka közben, némafilmet zongorakísérettel, előadásokat a zenéről, meditatív mantrakört, lesznek sportolási lehetőségek mint pl. goldsprint (mert a testnek is meg kell adni). Ezeket keressétek a folyamatosan frissülő PROGRAMOK menüpont alatt.

A napijeggyel minden programon részt lehet venni. Nem lesz zsibvásár, jósda, fizetős ugrálóvár.

Szóval dzsemre fel, találkozzunk minden évben a júliusi holdtölte környékén a TAF-on!

 

Asztali nézet